فلسفه سختیها و دشواریها : آخرین کارگروه مشترک ایام نوروز 96
بنام خالق یگانه ومهربان
در روز چهارشنبه 96/1/9
آخرین کارگروه مشترک ایام نوروز شعبه مرکزی جمعیت طلوع رهایی رستا
موضوع : فلسفه سختیها و دشواریها با برداشت از پیامهای شماره 31 ، 2 ، 17 ، 18 و 20
به دبیری اقای عباس عظیمی در شعبه مرکزی (ابوذر ) برگزار شد ....
موضوع : فلسفه سختیها و دشواریها با برداشت از پیامهای شماره 31 ، 2 ، 17 ، 18 و 20
پیام 31 : 《 زندگی بصورت یکنواخت معنا و مفهومی ندارد .... 》
انسان به این دنیا برای راحتی و استراحت نیامده است بلکه برای رشد و تعالی پای به عرصه زندگانی دنیوی نهاده و لازمه رشد و تعالی ، سختی کشیدن و تلاش و رنج بردن است و به قول سعدی علیه الرحمه 《 نابرده رنج گنج میسر نمیشود ... 》 و خداوند متعال در کلام حق فرمودن که همانا همراه هر سختی آسانی است پس اگر در سختی ها و ناملایمات انسان صبوری پیشه کند و به جای ناراحتی و جزع و فزع دنبال راه حل مسئله باشد به سر منزل مقصود خواهد رسید ودر پیام شماره بیست به این موضوع اشاره شده : 《 سرباز پیاده در شطرنج اگر تا آخر ادامه دهد ، وزیر میشود ... 》
و اما هر مسئله ، مشکل ، سختی و یا ناملایماتی که در زندگی ما وجود دارد و یا پیدا میشود فلسفه خاص خودش را دارد که عبارتند از :
1) نادانی و بی عقلی -- که عمده مسائل و مشکلات آدمی در گرو این قضیه است و با گرفتن آموزش و رفتارهای درست میتواند از این پیشامدهای ناگوار جلوگیری کند.
2) کارما و عقوبت -- بسیاری از سختیها و ناملایمات ریشه در رفتارهای غلطی که با دیگران داشته ایم دارد والآن تاوان یا کارمای آن عمل است که به سوی ما بازگشته که با توبه کردن و اصلاح رفتارهای غلط گذشته میتوان از آنها جلو گیری کرد.
3) شناخت قدر عافیت -- گاهی مسائلی برای ما پیش میآید نظیر بیماری و غیره که آنزمان است که ارزش داشته هایمان را میفهمیم و شکرگذار خوهیم شد.
4) بیدار شدن از خواب غفلت -- بسیاری از موانع در مسیر ما مانند سرعت گیر جاده ها برای این است که ما را از خواب بیدار کرده و جلوی سقوط ما را بگیرد.
5) ترفیع درجه -- برخی از سختیها و مسائل برای این در مسیر ما وجود دارد که با تحمل و تاب آوری آنها ما رشد میکنیم و به جلو میرویم ؛ مانند وزنه ای که وزنه بردار با ان تمرین میکند درست است که سخت است اما عامل رشد او همین پذیرش سختی است. پیام شماره 18 : 《 یک تیر زمانی میتواند پرتاب شود که کمان را به سمت عقب بکشید. ... 》
6) امتحان الهی -- زمانی که ما از مسیر منفی تغییر جهت میدهیم و در مسیر مثبت حرکت میکنیم ؛ سختیها و مشکلاتی سر راه پیدا میشود که برای محک زدن ماست که اولا خودمان ، خودمان را بشناسیم؛ پیام شماره 2 : 《 بسیاری از انسانها همانند چای کیسه ای میباشند ، تا آنها در آب داغ نیفتند متوجه جوهر وجود خویش نمیشوند. ... 》؛ ثانیا دیگران ما را بشناسند. پیام شماره 17 : 《 مقابله با بحران و نشان دادن عکس العمل مناسب در شرایط نامطلوب ، نشانگر سطح آمادگی و آموزش فرد میباشد. ... 》 و ثالثا با گذراندن هر ازمون به مرحله بالاتر میرویم.
6) خیر و مصلحت -- برخی از ناملایمات و ناگواریها که در زندگی ما پیش می آید و بعضا برای ما تلخ است مصلحتی در آن نهفته است که ما متوجه آن نمیشویم ؛ مانند کودکی که او را از شیر میگیرند که خوراک بهتری دهند و یا پرهیز غذایی برای یک بیمار که به خیر و صلاح اوست هر چند که وی را خوش نیاید.
- ۹۶/۰۱/۱۰
- ۴۵۸ نمایش